Over ons

Elk kind is anders en elk kind is gelijk

Ik ben een dromer. Ik droom van een betere wereld en een mooiere toekomst voor jou en mij. Ik droom van een wereld waarin elk kind anders is en elk kind gelijk mag zijn ook met passend onderwijs. Waarin ik en jij samen met onze kinderen vorm en inhoud mogen geven aan ons eigen leven in onze eigen wijk als gelijkwaardige burgers samen met passend onderwijs. Vandaag bouw ik aan een betere toekomst voor onze kinderen waar de Zorgstudenten van vandaag de zorgprofessionals van morgen zijn. Die afzonderlijk de verantwoordelijkheid op zich nemen en vanuit hun eigen kracht bewust een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een betere wereld voor onze kinderen. Door het aanbieden van (leer)werkplekken gecombineerd met kwaliteitsvolle, geïnspireerde en professionele trainingen en passend onderwijs bijeenkomsten hoop ik dat ik mijn levensvisie kan doorgeven, ambassadeurs kan opleiden en op die manier mensen kan inspireren en aanzetten tot persoonlijke groei, ontwikkeling, verbinding en het inschakelen van het eigen netwerk.

Jacqueline van der Bend

Onze kinderen zijn onze toekomst, wij bouwen aan een Inclusieve samenleving inclusief passend onderwijs en aan onze Missie

Neem gerust Contact met ons op of volg een van onze interessante workshops dan kun je zelf ervaren of Zorgstudent bij jou past.

 

Gezocht Zorgstudenten!
Zorgstudent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.