Is Zorgstudent betrouwbaar?

We kunnen ons voorstellen dat de schets van Zorgstudent te mooi klinkt om waar te zijn. Natuurlijk is Zorgstudent een organisatie die geld moet verdienen. Bij de oprichting van Zorgstudent heeft de oprichtster ook duidelijk een ideologisch doel voor ogen gehad. Na jarenlange ervaring in werkzaamheden bij commerciële uitzendbureaus, heeft zij gemerkt dat zij de meeste voldoening haalde uit het vinden van matches waarbij het helpen en het geven van dat extra beetje steun centraal staat, ook al kost dit soms wat extra werk. Niet alleen de opdrachtgevers worden geholpen in het vinden van een geschikte zorgstudent, gemotiveerde studenten krijgen op deze manier de kans om hun kennis in de praktijk uit te voeren.

Bij Zorgstudent staat het menselijke contact voorop en daar wij een kleine organisatie zijn, hebben wij snelle en korte communicatielijnen. Wij streven ernaar dat u bij ons een vaste contactpersoon heeft met wie u al uw zaken afhandelt, want wij willen graag dat u passende hulp ontvangt. Samen met uw contactpersoon spreekt u door wat voor soort hulp u zou willen ontvangen, op welke dagen, hoeveel uur per week, hoe de situatie binnen de school school en van de leerling is en welke hobby’s, interesses en eigenschappen een belangrijke rol spelen bij het vinden van de juiste match. Vervolgens zoeken wij de juiste kandidaat-zorgstudent(e) die aansluit bij uw wensen en stellen wij deze aan u voor.

Studenten moeten gedurende het proces een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen. Hiermee toont de zorgstudent(e) aan dat er geen sprake is van gepleegde strafbare feiten in het verleden. De kosten voor het aanvragen van een VOG zijn €32,00 en worden bij de opdrachtgever in rekening gebracht.

Bovendien werkt Zorgstudent met een 6-stappenplan dat helder en transparant is opgesteld. Dit stappenplan krijgt u na het eerste (telefonische) contact met het bureau toegestuurd. Zo weet u precies wat u kan verwachten van Zorgstudent en vice versa.

Wil je weten waarmee Zorgstudent jou kan helpen? Ga dan naar Home en vul je naam en emailadres in en je weet het direct!
Gezocht Zorgstudenten!
Zorgstudent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.