Direct een Zorgstudent

Meer dan 30.000 zorgstudenten verspreid over het hele land zijn op dit moment op zoek naar een betaalde werkervaringsplek.
Gedurende het hele jaar kunnen ouders en instellingen zich aanmelden voor een zorgstudent. Bij Stichting Zorgstudent staan inmiddels 30.000 studenten en afgestudeerden ingeschreven die op zoek zijn naar een werkervaringsplek. Stichting Zorgstudent heeft als doel studenten tijdens hun studie werkervaring op laten doen binnen intensieve gezinssituaties. Bent u zo'n gezin dat hulp nodig heeft zodat u even tijd voor uzelf heeft of verdient uw kind echt een maatje? Wij kunnen u op korte termijn helpen!
Bent u een organisatie dat kinderen en gezinnen helpt dan willen wij graag met u samenwerken.

De zorgstudent is een vaste begeleider voor kinderen met (een vorm van) autism, ad(h)d, dyslexie, epilepsie, niet-aangeboren hersenletsel, licht verstandelijke beperking of een "niet" gediagnosticeerde problematiek. Kinderen worden individueel begeleid in hun thuisomgeving bij huiswerk, plannen en organiseren, sociale vaardigheden en omgaan met emoties. De zorgstudent kan hier ook ingezet worden als oppas. Dit is een betaalde werkervaringsplek voor de begeleider. De begeleider "de zorgstudent" volgt een pedagogische, psychologische of therapeutische studie op HBO of universitair niveau en de zorgstudent krijgt een financiële bijdrage per gewerkt uur.
Stichting Zorgstudent is Actief in heel Nederland. Binnen 2 werkweken selecteren wij voor u een geschikte zorgstudent!

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een vacature voor Direct een Zorgstudent? Neemt u Contact met ons op want wij helpen u graag.

Wat kost de zorgstudent

Het gezin betaalt €125,00 bemiddelingskosten per hulpvraag en per zorgstudent.

De zorgstudent ontvangt van het gezin €10,00 bruto per uur.

Het gezin betaalt de cursussen en trainingen voor de zorgstudent. Het volgen van de cursussen en trainingen zijn niet verplicht maar wel aan te raden.

Gezocht Zorgstudenten!
Zorgstudent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.