Wat kost een zorgstudent

Wilt u individuele begeleiding voor uw kind van een startbekwame zorgstudent dan kost u dat €74,00 per maand. De zorgstudent loopt tussen de 4 en 16 uur stage binnen uw gezin of op de school van uw kind. De zorgstudent krijgt geen financiële tegemoetkoming voor deze werkzaamheden. Voor de student is het een stage waar hij / zij studiepunten voor krijgt. Deze werkervaring is dus een belangrijk onderdeel van de studie van de student. Klikt u op de volgende link voor meer informatie Sidekick Programma.

Wilt u individuele begeleidng voor uw kind van een vakbekwame of excellente zorgstudent dan betaalt u een vast bedrag per gewerkt uur. Deze kosten kunt u meestal betalen vanuit uw Persoons Gebonden Budget.  

Het uurtarief van de zorgstudent als individuele begeleider is €25,00. De particuliere zorgvrager gaat een contract met de zorgstudent aan van minimaal 1 uur per week.  Het uurtarief van de zorgstudent als deskundig onderwijsassistent op een basisschool bedraagt €25,00 (incl btw) 

U kunt zich  via de volgende link inschrijven voor een deskundige zorgstudent Inschrijfformulier gezinnen

Gezocht Gezinnen!

Heeft u behoefte aan een maatje en een praktische begeleider voor uw kind? Meld u zich nu aan en help daarmee uzelf, uw kind en een zorgstudent!

Zorgstudent biedt hulp van Groningen tot Maastricht. 

Lees verder en klik hier

Job Search Agents
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor Job Search Agents
Zorgstudent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.