Wie zijn de zorgstudenten?

De zorgstudenten die via Stichting Zorgstudent in contact worden gebracht met de gezinnen of individuele zorgvrager, zijn studenten die op dit moment een opleiding binnen de (geestelijke) gezondheidszorg of onderwijs volgen. U kunt denken aan opleidingen als (ortho)pedagogiek, psychologie, logopedie, HBO verpleegkunde, SPW, SPH, Pabo, verzorging/verpleging en fysiotherapie. Deze studenten willen in de toekomst dus carrière maken op een vakgebied in het onderwijs, de (geestelijke) gezondheids- of welzijnssector. Daar zij een opleiding volgen in deze richting, zullen zij sterk gemotiveerd zijn om gepaste en accurate begeleiding te geven. Ondanks dat dergelijke opleidingen zorgen voor een gedegen theoretische kennis, krijgen studenten tijdens het volgens van hun studie niet altijd de kans om relevante werkervaring op te doen. Vaak zoeken de gemotiveerde studenten dan een bijbaan waarin ze hun theoretische kennis kunnen toepassen in de praktijk. Zorgstudent zorgt ervoor dat juist deze gemotiveerde studenten in contact worden gebracht met de gezinnen die wat extra hulp kunnen gebruiken.

Wil je weten waarmee Stichting Zorgstudent jou kan helpen? Ga dan naar Home en vul je naam en emailadres in en je weet het direct!

Gezocht Gezinnen!

Heeft u behoefte aan een maatje en een praktische begeleider voor uw kind? Meld u zich nu aan en help daarmee uzelf, uw kind en een zorgstudent!

Zorgstudent biedt hulp van Groningen tot Maastricht. 

Lees verder en klik hier

Job Search Agents
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor Job Search Agents
Zorgstudent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.