Waarom Zorgstudent?

We zetten de voordelen van Zorgstudent hieronder voor u op een rijtje:

 • Onze studenten willen carrière maken op een vakgebied in het onderwijs, de gezondheid- of welzijnssector.
 • Daar zij een opleiding volgen in deze richting zijn zij sterk gemotiveerd.
 • Studenten zijn zelfstandig, flexibel en, omdat ze nog in hun opleiding zitten, bekend met de meest recente ontwikkelingen binnen hun vakgebied.
 • Omdat zij student zijn, hebben de zorgstudenten geen hoge uurlonen. Dit betekent dat u meer uren kunt contracteren van hetzelfde budget.
 • Studenten staan, door een relatief klein leeftijdsverschil, dichter bij jongeren die hulp of begeleiding nodig hebben dan mensen uit een aanzienlijk oudere generatie. Jongeren kunnen zich zo gemakkelijker identificeren met de zorgstudent(e), iets wat het contact kan vergemakkelijken.
 • Zorgstudenten nemen veel administratie voor hun rekening zodat u een zorg minder heeft.
 • Zorgstudent houdt een open en transparante werkwijze aan.
 • Nadat er een passende match is gemaakt, heeft u met name contact met de zorgstudent(e). Zo blijft de communicatie helder en direct. Het bureau verdwijnt dus naar de achtergrond, maar:
  # Zorgstudent begeleidt studenten achter de schermen bij het opstellen van zorgrapporten, als de opdrachtgever behoefte heeft aan dergelijke rapporten.
  # Zorgstudent kan periodieke evaluatie-momenten van het contact en eventuele zorgdoelen verzorgen.
  # Bij vragen, eventuele problemen of conflicten springt Zorgstudent als bureau zo snel mogelijk in en zoekt met beide partijen naar een geschikte oplossing.
 • Ook als u tijdelijk een zorgstudent(e) zoekt, bijvoorbeeld in vakantieperiodes, kunt u bij ons terecht. Opdrachtgevers die al een zorgstudent(e) in dienst hebben, krijgen wel voorrang bij het toewijzen van tijdelijke zorgstudenten.

Wil je weten waarmee Zorgstudent jou kan helpen? Ga dan naar Home en vul je naam en emailadres is en je weet het direct!

Gezocht Gezinnen!

Heeft u behoefte aan een maatje en een praktische begeleider voor uw kind? Meld u zich nu aan en help daarmee uzelf, uw kind en een zorgstudent!

Zorgstudent biedt hulp van Groningen tot Maastricht. 

Lees verder en klik hier

Job Search Agents
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor Job Search Agents
Zorgstudent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.