STUDENTEN EN STARTERS

Het werken in het onderwijs met één kind of een groep kinderenis leuke, leerzame en persoonlijke manier van hulpverlenen en werkervaring opdoen. Omdat je in een school werkt ervaar je welke impact een ziekte, handicap, stoornis of beperking van een kind heeft voor de hele klas. Omdat je zo dicht bij het kind staat is het van belang dat je een "klik" met elkaar hebt. Juist die persoonlijke band, flexibiliteit en een open en ontspannen werkrelatie maken een baan via Zorgstudent zo ideaal voor (zorg)studenten die verder willen in de zorg of het onderwijs. Zorgstudent helpt studenten bij het vinden van een relevante werkplek. Zorgstudent begeleidt, coached,  en adviseert studenten bij de werkzaamheden, het schrijven van zorgplannen en het voeren van evaluatiegesprekken. Tevens worden studenten getrained via de Zorgstudent Academie op het gebied van Communicatie, Passend Onderwijs,Handelingsgericht werken, Co-Teaching Meer handen in de Klas.

Je kunt via Zorgstudent werkervaring opdoen als onderwijsassistent van kinderen met gedragsproblemen of een lichamelijke- of verstandelijke beperking. Deze ervaring kan je opdoen in de vorm van een bijbaan of tijdelijke baan. 

Om in aanmerking te kunnen komen om voor een bijbaan via Zorgstudent dien je een HBO of Universitaire opleiding te volgen of te hebben gevolgd in de richting van onderwijs, de zorg en welzijnssector. .

Ben jij geinteresseerd om via Zorgstudent werkervaring op te doen? Schrijf je dan nu in en wij gaan op zoek naar de baan die bij jou past.

Heb je vragen, neem gerust contact met ons op.

Gezocht Zorgstudenten!
Zorgstudent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.