STUDENTEN EN STARTERS

Het werken in de thuiszorg bij een gezin is leuke, leerzame en persoonlijke manier van zorg verlenen en werkervaring opdoen. Omdat je in en rondom het huis werkt van het gezin ervaar je welke impact een ziekte, handicap, stoornis of beperking van een gezinslid heeft voor het hele gezin. Omdat je zo dicht bij het gezin staat is het van belang dat je een "klik" met elkaar hebt. Juist die persoonlijke band, flexibiliteit en een open en ontspannen werkrelatie maken een stageplaats of baan via Stichting Zorgstudent zo ideaal voor (zorg)studenten die verder willen in de zorg of het onderwijs. Stichting Zorgstudent helpt studenten bij het vinden van een gezin of onderwijsinstelling om relevante werkervaring op te doen. Stichting Zorgstudent begeleidt, coached,  en adviseert studenten bij de werkzaamheden, het schrijven van zorgplannen en het voeren van evaluatiegesprekken. Tevens worden studenten getrained via de Zorgstudent Academie op het gebied van Communicatie, Passend Onderwijs, Co-Teaching Meer handen in de Klas, Transitie, Eigen Netwerk, Netwerkberaad en Ecogram.

Je kunt via Stichting Zorgstudent werkervaring opdoen als individueel begeleider van kinderen met gedragsproblemen of een lichamelijke- of verstandelijke beperking. Deze ervaring kan je opdoen in de vorm van een stage of als bijbaan. 

Om in aanmerking te kunnen komen om voor een stage of bijbaan via Stichting Zorgstudent dien je een HBO of Universitaire opleiding te volgen of te hebben gevolgd in de richting van onderwijs, de zorg en welzijnssector. .

Ben jij geinteresseerd om via Stichting Zorgstudent werkervaring op te doen? Schrijf je dan nu in en wij gaan op zoek naar de ideale stageplaats of bijbaan die bij jou past.

Heb je vragen, neem gerust contact met ons op.

Gezocht Gezinnen!

Heeft u behoefte aan een maatje en een praktische begeleider voor uw kind? Meld u zich nu aan en help daarmee uzelf, uw kind en een zorgstudent!

Zorgstudent biedt hulp van Groningen tot Maastricht. 

Lees verder en klik hier

Zorgstudent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.