085-5363633 info@zorgstudent.nl

voor vaders en moeders

Kom je handen tekort. Zorgstudent biedt deze handen bij jullie thuis. Voor onze zorgstudenten is het een geweldige kans om praktische werkervaring op te doen binnen jullie gezin. 

Kinderen zijn super leuk maar soms kan je thuis wel wat hulp gebruiken.

 

 

wij zijn er om jullie te helpen

Voor slechts €44,00 per jaar sturen wij jullie interessante cv’s door van zorgstudenten die graag voor jullie werken. Jullie besluiten of jullie in zee willen gaan met de kandidaat.

mijn missie

Het is mijn missie om een toekomstige jeugdwerkers te leren werken vanuit de verbinding van mens tot mens. Dit is niet altijd makkelijk omdat de kennis die in het hoofd zit vaker wordt geraadpleegd dan de kennis van het hart. Maar uiteindelijk is het hart de bepalende factor waardoor een kind geholpen wordt.

h

mijn missie

Onze kinderen zijn misschien wel onze grootste leermeesters in ons leven. Kinderen zijn eerlijk en transparant en helpen ons inzichten te geven die anderen ons niet durven te geven. Ze zijn een interessante spiegel, een spiegel waar we soms niet graag in kijken omdat het zo confronterend kan zijn wat we zien!

Zorgstudenten die in de spiegel durven te kijken en durven te luisteren en te zien wat jouw kinderen te vertellen hebben, en hun hart durven te verbinden met jouw kinderen vanuit gelijkwaardigheid en zonder enig belang……, dat zijn de zorgstudenten die in staat zijn om “samen” met mij en vele anderen een menswaardige samenleving te creëren die is gebaseerd op normen en waarden èn gelijkheid. 
Dat is mijn missie!

Als mijn missie jou aanspreekt dan spreekt het jou ook aan om  een zorgstudent jullie kind te laten begeleiden bij huiswerk, gedrag of zelfredzaamheid. Hiermee help jij mijn missie te bereiken. En zoals -Ghandi- zei …
“You must be the change you wish to see in the world.

mijn pad

Ik ben moeder en zal jou kort vertellen waar mijn missie vandaan komt, waarom ik zo gedreven ben om te ont-moeten en te leven vanuit mijn hart. 
Sinds 2006 heb ik de rol als moeder op mij genomen. Inmiddels hebben mijn man en ik 2 zoons. Ik spreek bewust van “de rol” omdat ik heb ervaren dat op het moment dat ik “moeder” werd mijn identiteit veranderde (zo leek dat). Opeens werd ik verantwoordelijk voor het “geluk” van mijn kinderen (dacht ik. Uiteindelijk is niemand verantwoordelijk voor andermans geluk, maar je wilt het beste voor je kind). Tot op de dag van vandaag wil ik dat mijn kind gezien wordt en naar zijn eigenheid zich kan ontwikkelen tot wie hij is. Zodra ik merk dat mensen mijn kinderen niet zien en niet luisteren dan breekt mijn hart en hetzelfde geldt voor alle moeders! Als moeder weet je gewoon als er iets mis is met je kind.

v

mijn hart

Op mijn levenspad heb ik geleerd dat  oordeelloos luisteren alleen mogelijk is zodra er een verbinding is vanuit het hart. Luisteren doe je met je hart! Zodra je luistert met je hart dan voel je compassie en weet je beter wat het kind echt nodig heeft!

Alle jonge kinderen luisteren vanuit het hart. Veel mensen houden van kinderen omdat ze zo mooi en “Puur” zijn, eigenlijk bedoelen ze dan te zeggen dat ze het zo mooi vinden dat kinderen leven vanuit het hart. Ze zijn authentiek, zichzelf! We verleren het niet, alleen moeten we het mechanisme weer even aanzetten! ( Ik schrijf alsof het heel simpel is maar zo simpel is dat niet hoor haha!)

Human Design is een manier om de persoonlijke bedrading van de zorgstudent inzichtelijk te krijgen. De zorgstudent volgt bij ons een Human Design opleiding en ontvangt een persoonlijk consult. 

g

mijn weg

Om mijn missie te bereiken ben ik een weg ingeslagen die niet heel gangbaar is.  Als wij voor jou een zorgstudent vinden die voor jou gaat werken dan ga jij zelf een arbeidsovereenkomst aan met de zorgstudent en betaal jij zelf de zorgstudent een uurloon. De zorgstudent wandelt ook een stukje met mij mee en ik zal de zorgstudent een Human Design cursus aanbieden en de zorgstudent zal ik leren de theoretische kennis wat minder op de voorgrond te plaatsen en meer in contact te komen met zijn of haar lijf en  innerlijke stem, die ook heel veel informatie geeft. Met Human Design leert de zorgstudent zijn of haar eigen bedrading kennen en misschien die van jouw kind als jij dat wilt. De zorgstudent leert weer “PUUR” te luisteren en te leven vanuit de essentie die hij of zij werkelijk is. De zorgstudent hoeft zich niet anders of beter voor te doen. Met dit inzicht wordt jouw kind echt geholpen en kan zich ontwikkelen tot wie hij of zij is!

Mag een zorgstudent bij jullie komen werken?

 De zorgstudenten die via Zorgstudent worden bemiddelt volgen een hbo of universitaire studie in de richting van pedagogiek, psychologie  of andere sociale of therapeutische studie. Voor deze studenten is het heel interessant om werkervaring op te doen binnen jullie gezin.

Je kan je hieronder aanmelden als gezin.

 

Pin It on Pinterest

Share This